Mamatanoda

Mesék, receptek,szépségápolás,háztartási trükkök

Név: Gombás csirkemell
Hozzávalók: 40 dkg csirkemell 
20 dkg gomba 
4 dkg margarin 
2 dl sovány tejföl 
só, bors, paprika, kakukkfű, bazsalikom
Elkészítés: A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük, és a húsra öntjük. Sütőben kb. 30 percig sütjük.
Elkészítési idő: 50 perc




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 1
Heti: 18
Havi: 40
Össz.: 13 619

Látogatottság növelés
Oldal: Húsos ételek
Mamatanoda - © 2008 - 2024 - mamatanoda.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »